Menu

Wie we zijn

Cozmos lanceert kwalitatieve user-centered applicaties. Zowel mobile als web based. We ontwikkelen met open geest en kiezen voor de technologie die bij jouw publiek past.

Een geweldige applicatie is gebaseerd op doordachte, strategische keuzes. We benaderen onze projecten met een open visie en bepalen met jou de technologie die het best aansluit op de noden van je onderneming en je gebruikers. Ons enkel doel: De juiste oplossing op maat, voor het issue dat jij wil tackelen.

Een interne tool voor je onderneming of showcasemiddel voor je consumenten. Cozmos creëert applicaties die presteren.

Cozmos is mobile.

M

Mobile & Web

Waarom mobile & web?

Cozmany

Het aantal mobiele toestellen als smartphones, tablets, phablets en andere hybrides kent een ongeëvenaarde groei, mobile first. Ongetwijfeld beschikken ook jouw gebruikers, klanten, medewerkers en doelpubliek over een heel wat van deze schermen.

We stellen het cru: elk scherm waarop je niet te vinden bent is een gemiste kans elke dag opnieuw. Wees gerust Cozmos houdt zich niet bezig met het tellen van die kansen, Cozmos doet er iets aan.

We maken geweldige apps

Cozmore

Zelfs als je vindt dat je onderneming geen app nodig heeft, helpen we graag, mobile only. Meer dan de helft van alle websitebezoeken wereldwijd gebeuren met een mobiel toestel. Facebook en Twitter genereren 85 procent van hun reclame-inkomsten met mobiele advertenties. En Google straft niet-mobiele websites af ten gunste van mobiele sites. Conclusie: een webapplicatie of mobiele website is een must.

We maken geweldige webapps

Cozmost

We kiezen steeds voor de meest aangewezen technologische approach. Specifieke applicaties voor specifieke toestellen ontwikkelen. Naast de ongeëvenaarde user experience, snelle laadtijden, solide architectuur en kleine bestanden benut je ook alle mogelijkheden van je toestel. Zo zorgt Cozmos voor de prestaties die jij van je app verwacht.

We maken geweldige native apps
O

Openbare app

Deze apps zijn vrij beschikbaar via de App Store, Google play en de Microsoft Market en bieden je een rechtstreekse verbinding met je consument. Je benadert je doelgroep op een directe, meer efficiënte en transparante manier. De ideale tool om je organisatie te positioneren of informatie in te winnen en je dienstverlening te verbeteren.

Klanttevredenheid

Een efficiënte, transparante en nauwkeurige manier om uw klanttevredenheid na te gaan? Een app genereert heel wat informatie waarmee je aan de slag kan.

Marketing stimuleren

Genereer extra leads met behulp van een doordachte applicatie. Creëer een duidelijk overzicht van je producten en diensten.

Webshop

Sta toe dat je klant kan kopen wanneer het hem past.

Merk positionering

Een applicatie positioneert je onderneming in het juiste marktsegment. Toon op elk scherm wie je bent en waar je voor staat.

We maken solide openbare apps
B

Bedrijfsapplicaties

Toepassingen die ervoor zorgen dat jij, je medewerkers of je gebruikers taken vlotter kunnen uitvoeren: mobile first resulteert in bedrijfsoptimalisatie. Een applicatie zorgt voor meer efficiënte, transparante of betere prestaties, dalende kosten en een hogere productiviteit. We bouwen de bedrijfsapplicatie die de juiste pijnpunten aanpakt, gebruiksvriendelijk is en presteert zoals het hoort.

Efficiëntie

Tijd is geld, uiteraard. Een applicatie kan focussen op het timemanagement van je onderneming.

Transparantie

Transparantie werkt. Volledige en realtime overzichten van jouw voorraad, leveringen en bestellingen behoren tot ons aanbod van op maat gemaakte businessapplicaties.

Informatie verzamelen

Wil je informatie op een meer gestructureerde manier capteren, dalende reacties op enquêtes tegengaan of info inwinnen van je gebruikers. Het is allemaal nuttig en mogelijk.

Communicatie

Gestroomlijnde informatie, gestructureerde communicatie en duidelijke richtlijnen helpen je nooit meer te verdwalen in de overdaad aan informatie. De juiste toepassing helpt je hierbij.

Sales stimuleren

Geef je commerciële divisie een voorsprong. Al je producten en diensten netjes opgelijst, handig voor je accountmanager, duidelijk voor je klant. Verhoog je omzet met een mobiele salestool.

We maken productieve bedrijfsapplicaties
Team

Founded

2011

Developers

18

Satisfied customers

38

Team

1

Years of cumulated experience

+100

Apps

+50