Menu

Wat we doen

Hoe we bijdragen aan de mobiele transformatie van onze klanten? In functie van de opdracht en de verwachte resultaten bepalen we in samenspraak de geschikte aanpak.

Ontdek hoe we dat doen
  • Software factory
  • Consultancy
  • Mobile Strategy
  • Support
S

Software factory

Is volledige en kwalitatieve oplevering van een mobiele applicatie wat je nodig hebt? In onze Software Factory zorgen we voor een complete projectaanpak.

Nood aan onze expertise?

Contacteer ons!
C

Consultancy

Je team heeft nood aan een injectie van mobiele expertise? Zowel voor opdrachten op korte als lange termijn kan je op Cozmos rekenen.

Nood aan onze expertise?

Contacteer ons!
M

Mobile Strategy

Cozmos zet de perfecte mobiele strategie voor je op, doet mobiele doorlichtingen van je organisatie of biedt specifieke richtlijnen om je mobiele positie te versterken.

Nood aan onze expertise?

Contacteer ons!
S

Support

De resultaten en gebruik van je mobiele toepassing is verouderd? Mogelijk heb je nood aan onderhoud of een nieuwe update.

Nood aan onze expertise?

Contacteer ons!

Hoe we het doen

Onze projectaanpak

Een goede applicatie steunt op meer dan ontwikkeling. Het is een gefaseerd traject. Cozmos levert het totaalpakket, van strategie tot ondersteuning. We zorgen niet enkel voor professionele opvolging, timing en transparantie, bovenal krijg je de garantie van topkwaliteit en optimale functionaliteit.

Strategie

Analyse

Kwaliteit komt niet uit de lucht gevallen. Alles begint met een doordachte en grondige analyse. We nemen het doel, de gevraagde functionaliteiten en verwachtingen in acht en vullen aan met onze jarenlange ervaring en best practices.

Concept

In een abstracte en conceptuele versie van je toepassing vertalen en visualiseren we jouw input. Belangrijke functies krijgen de verdiende aandacht en idealiter betrekken we een doorsnede van je doelpubliek om waardevolle feedback meteen op te nemen en bij te sturen.

Design

Ontwerp

We gaan aan de slag met het uiterlijk van je toepassing. Op basis van schetsen en wireframes creëren we een krachtig ontwerp. Je hebt nu een idee van hoe je applicatie eruit zal zien. We gaan nog een stapje verder en laten je in een prototype ervaren hoe die zal werken.

User experience

Looks zijn veel waard, maar als je toepassing onduidelijk of niet gebruiksvriendelijk is, heb je er weinig aan. Onze experten zetten je gebruikers op de eerste plaats, gaan met de feedback uit de vorige fase aan de slag en zorgen voor een intuïtieve user experience.

Development

Ontwikkeling

Design gevalideerd, op naar development. Met een agile approach en principes als Scrum en continuous integration en de nodige richtlijnen wat de opgeleverde code betreft, bewaken we een kwalitatief ontwikkelingsproces.

Testing

Uiteraard evolueert een project niet naar de volgende fase zonder een uitvoerige functionele testing. We werken bugs en andere obstakels weg voordat de toepassing in gebruik wordt genomen.

Aftercare

Support

Ook na de lancering van je toepassing, zorgen we voor een uitstekende service. Als het nodig is, staat Cozmos in voor het onderhoud van je applicatie.

Updates

Verder bouwen we updates om de duurzaamheid, kwaliteit en relevantie van je toepassing te behouden.

Hoe kunnen wij jouw bedrijf helpen groeien?

Contacteer ons!