Menu
Back

alle cases

Bel&bo

B

Bedrijfsapplicaties

Waarom bezoek je een kledingwinkel als je ook online kan shoppen? Je slaat een praatje met de verkoopster, je hebt een beter overzicht en, belangrijk, je kan kleding passen. Je weet het meteen: hierin straal ik en dit stuk doe ik beter niet.

S

Services

U

Uitdaging

Bel&Bo, de Belgische familiewinkel met meer dan 90 filialen verspreid over heel België, wil de winkelervaring van haar klanten interactiever maken. Een winkelervaring die in lijn loopt met de Bel&Bo-collecties, kleurrijk, functioneel en toegankelijk voor heel de familie.

Tegelijk wil Bel&Bo de mogelijke pijnpunten van een fysiek winkelbezoek efficiënt aanpakken.

Bel&Bo wil een volledig, duidelijk en realtime overzicht van het kledingaanbod in specifieke winkels bieden. Daarnaast wil het haar klanten de mogelijkheid geven niet beschikbare artikelen vlot en intuïtief bij te bestellen en te laten leveren, in een winkel naar keuze of aan huis.

A

Aanpak

Om de visie van Bel&Bo te realiseren, creëert Cozmos een webapplicatie. Deze is toegankelijk op grote schermen in alle Bel&Bo-winkels. Het kledingoverzicht is beschikbaar per winkel en is steeds up to date. Producten die niet verkrijgbaar zijn in een bepaalde winkel bestel je op enkele klikken en worden geleverd waar de klant het wil.

Samen met Bel&Bo zorgt Cozmos voor een interactieve winkelervaring. We visualiseren het aanbod overzichtelijk per winkel en geven de klanten van Bel&Bo zo de voordelen van een fysieke winkelervaring met de extra’s van online shoppen.