Menu
Back

alle cases

Immoweb

O

Openbare app

Een huis, om te bouwen, te kopen, te verkopen, te huren of te renoveren, uit de hand, via een makelaar of op lijfrente. Een huis, een reis waar ieder van ons aan begint, elk met andere vereisten en verwachtingen, steeds spannend, nooit evident.

Als leider op de Belgische markt wil Immoweb een steentje bijdragen. Om de huizenmarkt toegankelijk en optimaal beschikbaar te maken voor alle (ver)kopers, (ver)bouwers en (ver)huurders klopt Immoweb aan bij Cozmos.

S

Services

U

Uitdaging

Een app creëren die dagelijks door duizenden thuiszoekers op bezoek krijgt. Voor 8 uur ‘s morgens staat de teller vaak al op 10.000 onafhankelijke zoekopdrachten. Cozmos construeert voor al deze gebruikers een vlekkeloze ervaring: korte laadtijden, kwalitatieve visualisaties van de foto’s en afbeeldingen en uiteraard de goede resultaten bij elke zoekopdracht.

De opties om zoekopdrachten te verfijnen zijn doorheen de tijd sterk uitgebreid, een opdracht levert zo de resultaten die een gebruiker wil. Locatie, EPC-waarde, prijs, type vastgoed of aantal slaapkamers zijn maar enkele van de filters die je kan toepassen op je zoekopdracht.

A

Aanpak

Al vanaf 2011 is Cozmos de mobiele partner van Immoweb. Sinds 2011 zijn er, afhankelijk van de workload, steeds tot drie Cozmos-consultants aan het werk om onze gezamenlijke projecten in goede banen te leiden.

De eerste versie van de Immoweb-app voor iPhone in 2011, later de iPad en Androidapps. In 2015 de redesign en ontwikkeling van de hele toepassing en verder het onderhoud en de implementatie van nieuwe features.

Naast de toepassingen die we samen bouwen, is ook onze relatie met Immoweb een constructie waar we trots op zijn. Een relatie die uitmondt in een hecht partnerschap. Ook Pierre-Olivier Danhaive, CTO van Immoweb denkt er zo over.